La Unió segueix recordant a Sílvia Servan: 30 anys dels tallers de teatre

Sílvia Servan, actriu i directora de teatre, va morir el juny del 2010 a causa d'una llarga malaltia

L'actriu i directora de teatre santcugatenca Sílvia Servan, que va morir el juny del 2010, va crear uns tallers de teatre per un grup de joves l'any 1993 a la Casa de Cultura. 30 anys més tard, aquests tallers de teatre estan més que consolidats a la ciutat (enguany amb 203 alumnes) i és per això que La Unió Santcugatenca ha homenatjat l'alma mater d'aquest projecte, en una festa que ha tingut lloc el dissabte 22 de juny.

Durant l'efemèride, el col·lectiu de professors dels tallers de teatre ha posat l'accent en la importància que el projecte ja estigui consolidat: "Fer escola no és una cosa fàcil, però la llavor ja estava plantada, arrelada i florida. És veritat que han sigut anys complicats, amb el trist comiat i el trasllat de Sílvia Servan. No obstant això, estem aquí per celebrar el nostre 30è aniversari i que seguim fent allò que més ens agrada, el teatre".

D'altra banda, la regidora d'Infància, Joventut i Gent Gran, Esther Madrona (ERC Sant Cugat), ha aprofitat per lloar la tasca de l'entitat: "És un tresor saber que els tallers de teatre Sílvia Servan no són només classes de teatre, sinó la possibilitat de poder formar part d'aquesta família. Darrere d'aquests 30 anys hi ha la implicació i il·lusió de molta gent".

La celebració, així, ha comptat amb l'espectacle familiar Chachas sense fronteres. A més, en la festa del 30è aniversari també hi ha hagut una xocolatada popular i un sopar de germanor, mentre que el concert amb Lola and the Rhinos ha estat el colofó de la celebració.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem