Verkami per realitzar 'La Floresta enCanta'

Ja es pot participar del crowdfunding per impulsar el documental basat en el concert celebrat al mes d'octubre

La periodista florestana, Mont Carvajal, ha engegat un projecte a Verkami per impulsar el documental La Floresta enCanta. Un documental que parteix del concert organitzat a la Floresta, amb el mateix nom, al mes d'octubre de 2014.

El documental és un retrat musical de La Floresta Pearson i el Casal. Un recull d'artistes, localitzats pel baixista Steve de Swardt, que hi van tocar als 70, quan el local era “un refugi d'artistes hipies, un petit Zeleste dos”, com explica Carvajal, i que es van retrobar l'11 d'octubre per a fer-hi un concert, juntament amb músics actuals florestans.

Amb el documental es vol fer un recull de les imatges i cançons del concert, en què van participar 14 grups actuals, a més de Pau Riba i Oriol Tramvia. A més, s'inclouran entrevistes a una vintena de músics com Javier Mas o Raimundo Amador, així com a l'actor i director teatral Joan Lluís Bozzo, o el periodista i novel·lista Xavier Moret, entre molts d'altres, per conèixer com era l'ambient musical al barri i la vida al Casal.

Verkami

S'hi pot participar des del 16 de març. FOTO: Cedida

Amb l'objectiu de fer realitat el documental, des del dilluns 16 de març es pot participar del projecte de Verkami engegat per Mont Carvajal. L'objectiu és aconseguir 3.500 euros.

Si s'aconsegueix el finançament, aquest es destinarà a pagar la sala d'edició i el muntador, els dvd del documental, el material de les recompenses, i fer-li un obsequi al protagonista del projecte, Steve de Swardt.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem