contingut promocionat
Amat Cultura

 

Vicenç Villatoro presenta el seu llibre, 'La casa dels avis', a Sant Cugat

La presentació, organitzada pel TOT, es farà a la Sala El Siglo del Mercantic

El periodista i escriptor Vicenç Villatoro presentarà el seu nou llibre, La casa dels avis, a Sant Cugat. Ho farà a través d'un acte organitzat pel TOT amb la col·laboració d'Òmnium Cultural, i amb el patrocini d'Amat, a la Sala El Siglo del Mercantic, el pròxim dimarts, 15 de juny, a les 19 h. A més, l'acte es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube del TOT. Cal inscripció a redaccio@totmedia.cat

 
thumbnail Save the date VILLATORO H

El llibre

La casa dels avis explora la història dels avis materns, des de la casa familiar de Canet, que va ser enderrocada, fins a la Terrassa obrera i convulsa de la guerra i la postguerra. Eren un manyà i una nuadora, catalanistes i republicans, que van viure l’exaltació de la República, la derrota de la guerra i l’experiència de l’exili, la presó i el silenci del franquisme. La seva història és la dels que es queden, i la seva casa és el símbol de la persistència i l’arrelament a la terra.

El llibre forma part d’una ambiciosa trilogia—juntament amb Un home que se’n va i El retorn dels Bassat— sobre l’emigració i la identitat, però és també una visió diferent, des la perspectiva d’una família concreta, de la història catalana al llarg de més d’un segle: des de l’arribada d’un avantpassat napolità per participar a les guerres carlines fins als esdeveniments de l’octubre del 2017 i el dia d’avui.

9788475888644

La portada del llibre

 
Comentaris

Destaquem