contingut promocionat
Amat Cultura L

 

Víctor Alexandre presenta a Sant Cugat el seu llibre "Jo no volia ser Rita Hayworth"

La presentació del text es farà el pròxim dijous, 22 de febrer, a les 19h, a la Sala El Siglo del Mercantic

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre presentarà a Sant Cugat l'obre de teatre Jo no volia ser Rita Hayworth. La presentació del text es farà el pròxim dijous, 22 de febrer, a les 19h, a la Sala El Siglo del Mercantic i cal inscriure's gratuïtament omplint el formulari. L'obra està centrada en l’etapa final de la vida de l’estrella de Hollywood Rita Hayworth i amb la que l'any 2022 va ser guardonat amb el Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi que organitza l'Ajuntament de la ciutat, amb el qual el van dotar amb 8.000 € i l'edició posterior de l'obra premiada.

La presentació del llibre és organitzada pel TOT Sant Cugat, amb el suport d'Amat Cultura i compta amb la col·laboració de Mercantic, Òmnium Sant Cugat i la llibreria La Salvatge Llibres. En acabar l'acte, es podrà adquirir exemplars del llibre signat.

  Inscriu-te ara!

Més sobre el llibre

En la persona de Rita Hayworth trobem elements que avui dia són tema de preocupació social, com l’Alzheimer, els abusos a menors, la violència masclista o la figura de la dona com a objecte sexual en la indústria audiovisual. Tanmateix, en l’època de Rita Hayworth eren tabú o formaven part de la normalitat. En aquesta mirada íntima i sincera a la vida de l’actriu, Alexandre ens fa reflexionar sobre el vertigen de l’èxit, el preu de la fama i la complexitat de la condició humana. Una història que ens commou i que ens recorda que, fins i tot, els estels més brillants poden acabar perdent-se en el firmament dels records i d'edicions Bromera.

 
Comentaris

Destaquem