VÍDEO: Els Castellers de Sant Cugat fan història amb un pilar caminat de més de 100 metres

L'entitat ha recorregut amb un pilar de 4 tot el carrer de la Torre, sent el recorregut més llarg que havien fet mai els Castellers de Sant Cugat

Fita històrica dels Castellers de Sant Cugat, i és que l'entitat dels camises verd Collserola ha realitzat un pilar de 4 caminat en un recorregut de més de 100 metres, el dissabte 14 de maig, durant la vigília de la Diada de Sant Ponç. Amb això, els Gausacs han esclatat d'alegria un cop la formació ha recorregut els més de 100 metres que separen les 2 torres de la muralla del Monestir del carrer de la Torre.Tomàs Baldi, cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, ha destacat el que representa per l'entitat haver assolit aquesta fita: "Era un repte que portàvem pensant des de fa temps i l'hem aconseguit. No moltes colles del món casteller fan un pilar caminat de més de 100 metres de llargada i és una tradició que ens agradaria arrelar".

Els Castellers de Sant Cugat han pogut retrobar-se amb els castells durant la Diada de Sant Ponç. FOTO: Carmelo Jiménez


A més, durant aquesta vigília de la Diada de Sant Ponç, els Castellers de Sant Cugat han estat acompanyats dels Castellers de Cerdanyola. Amb això, l'entitat local ha arrencat la jornada castellera amb 2 pilars de 4 i posteriorment ha realitzat un 4d7, un 5d6 i un 3d7, per acabar tancant amb 2 pilars més de 4. Pel que fa a l'entitat de Cerdanyola, han obert la jornada amb un pilar de 4, han dut a terme un 4d5 net, un 3d5 net i un 2d6 i han acabat també amb un pilar de 4.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem