La XXII Biennal d'Art Contemporani Català s'acomiada de Sant Cugat

Durant la visita guiada, es repassaran les 4 dècades d'evolució que ha viscut la Biennal d'Art Contemporani Català

La Biennal d'Art Contemporani Català diu adeu a la seva 22a edició i és que el pròxim dijous 26 d'agost se celebrarà la darrera visita guiada, amb els artistes santcugatencs Sergi Barnils i Josep Canals, d'una edició que va aterrar a Sant Cugat el mes de maig. Amb inici a la Casa-Museu Cal Gerrer a partir de les 19 hores, els presents podran gaudir d'una exposició que mostrarà l'evolució de quaranta anys d'art jove català.

Amb aquesta visita comentada, i la cloenda el diumenge dia 29 d'agost de l'exposició a la Fundació Cabanas, clouen 44 anys d'història de la Biennal d'Art Contemporani Català, un festival que s'ha potenciat des de la ciutat de Sant Cugat, i és que Josep Canals, fundador i impulsor, ja va anunciar que enguany seria la darrera edició.

Més info: La Biennal d'Art aterra a Sant Cugat amb aires de comiat: "És innegociable, s'ha acabat"

Aquesta 22a edició, però, ha estat la primera que no s'ha iniciat en el municipi, ja que el seu tret de sortida va ser a la Fundació Coromina de Barcelona, durant el mes de març. Amb tot, durant la visita, es comentaran les obres de diferents artistes que han participat en aquests 44 anys de la biennal: Josep Agut, Carmen Anzano, Sergi Barnils, Tom Carr, Martin Carral, Pep Codó, Neus Colet, Carles Delclaux, Maria Fabre, Lourdes Fisa, Joan Fontcuberta, Joanpere Massana, Enric Pladevall, Vicenç Viaplana i Joan Pere Viladecans

 
 
Comentaris

Destaquem