La companyia vinícola de Sant Cugat, vins NOE, ha signat un acord amb l’Ateneu de la ciutat per col·laborar amb les activitats culinàries de l’entitat cultural. A més, es pretén desenvolupar-ne de noves relacionades amb el món de la vinya i el vi.
D’una banda, a partir d’ara els cursos de cuina que es fan regulament a l’Ateneu estaran maridats per les diverses varietats de vi NOE. De l’altra, el dimarts 17 d’abril s’iniciarà un cicle de tres xerrades a càrrec dels mateixos productors. Es parlarà del procés d’elaboració, les varietats de raïm utilitzades i les característiques específiques en cada cas. Les conferències estan obertes al públic general, tindran un cost de 5€ cada una d'elles. L'entrada és gratuïtat pels socis de l'Ateneu.
D’una banda, a partir d’ara els cursos de cuina que es fan regulament a l’Ateneu estaran maridats per les diverses varietats de vi NOE. De l’altra, el dimarts 17 d’abril s’iniciarà un cicle de tres xerrades a càrrec dels mateixos productors. Es parlarà del procés d’elaboració, les varietats de raïm utilitzades i les característiques específiques en cada cas. Les conferències estan obertes al públic general, tindran un cost de 5€ cada una d'elles. L'entrada és gratuïtat pels socis de l'Ateneu.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok