Cursos de cuina a l'Ateneu maridats per Vins NOE

L'equipament cultural de la ciutat ha arribat a un acord de col·laboració amb l'empresa santcugatenca Vins NOE segons el qual es faran conferències amb els mateixos productors i seran el maridatge dels cursos de cuina

La companyia vinícola de Sant Cugat, vins NOE, ha signat un acord amb l’Ateneu de la ciutat per col·laborar amb les activitats culinàries de l’entitat cultural. A més, es pretén desenvolupar-ne de noves relacionades amb el món de la vinya i el vi.

D’una banda, a partir d’ara els cursos de cuina que es fan regulament a l’Ateneu estaran maridats per les diverses varietats de vi NOE. De l’altra, el dimarts 17 d’abril s’iniciarà un cicle de tres xerrades a càrrec dels mateixos productors. Es parlarà del procés d’elaboració, les varietats de raïm utilitzades i les característiques específiques en cada cas. Les conferències estan obertes al públic general, tindran un cost de 5€ cada una d'elles. L'entrada és gratuïtat pels socis de l'Ateneu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem