Dissabte carregat d'activitats infantils a la Festa Major de Mira-sol

Les activitats dedicades als infants finalitzara aquest diumenge amb una festa de l'escuma i l'animació infantil a càrrec de Noé Rivas

El segon dia de la Festa Major de Mira-sol ha tingut com a protagonistes els infants. Les activitats per als nens i les nenes han arrancat a les 12 del migdia amb l'espectacle familiar KEI KEI!, que ha representat al Teatre de Mira-sol, situat al complex del Casal del districte, el grup Toc de Retruc. La tarda ha començat amb la III Fira d'intercanvi i de segona mà. En aquest mercat d'andròmines, en el que han participat una desena de parades, s'han pogut canviar llibres, joguines, roba i diversos tipus d'objectes, per abraçades i alguns preus simbòlics, alhora que els participants s'han pogut desfer d'allò que ja no necessiten. A aquesta mateixa hora els més petits també han pogut disfrutar amb el segon espectacle per a infants de la jornada amb Les golfes de Metromàtic Teatre i a l'exterior del Casal de la fira d'atraccions.

També durant la tarda d'aquest dissabte, el Casal de Mira-sol i els seus voltants han acollit una gimcana familiar pensada per a tota la família i amb diverses sorpreses i itineraris. Les activitats dedicades als infants finalitzaran aquest diumenge, dia en que es posarà punt i final a la festa grossa del districte, amb una festa de l'escuma i l'animació infantil de Noé Rivas.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem