12 dones impulsen els seus projectes empresarials amb el 'Take off'

Es tracta d'un projecte impulsat per l'Ajuntament de Sant Cugat amb la col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat

12 dones han impulsat els seus projecte d'emprenedoria a través del programa Take off de l'Ajuntament de Sant Cugat i de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat. És la primera edició d'aquesta iniciativa que vol donar suport a l'emprenedoria femenina i visibilitzar el seu talent. La voluntat és organitzar una segona edició el 2021.

Enguany es van presentar 40 candidatures, de les quals se'n van seleccionar 12 per participar en el programa, gratuït i de dos mesos de durada. Les emprenedores han rebut suport, acompanyament i formació, han creat sinergies i networking i han compartit inquietuds, coneixements i la seva experiència amb altres dones.

Entre els projectes seleccionats, la majoria microempreses de recent creació i del sector serveis, hi ha una acadèmia de cuina saludable, un estudi fotogràfic, un operador logístic, professionals de disseny, il·lustració i marketing i una corredoria d’assegurances. Aquest 16 de desembre s'han lliurat els diplomes a les participants.

Visibilitzar el talent femení

"Aquesta iniciativa és l'exemple del compromís de l'Ajuntament d'aplicar perspectives de gènere a totes les polítiques de l'Ajuntament, visibilitzar el talent femení i fomentar igualtat en l'àmbit laboral i empresarial", ha emfatitzat Elena Vila, tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, que ha ressaltat que "l'emprenedoria femenina pren més rellevància que mai" en el context de crisi.

"L'administració te la obligació de fomentar la igualtat d'oportunitats", ha ressaltat.

Marta Fàbrega, presidenta de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat, ha agraït que el Take off ha estat una oportunitat per visibilitzar el talent i el treball de les dones emprenedores. A més, ha destacat una filosofia de col·laboració, cooperació i compartir: "Juntes som més fortes i arribem molt més lluny".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem