810.000 euros: el preu mig dels habitatges en venda a Sant Cugat

Sant Cugat es troba entre les ciutats de l'estat amb l'habitatge de compra i de lloguer més car

Sant Cugat continua sent un dels municipis amb l'habitatge més car de tot l'estat, tant de venda com de lloguer. En cada nou rànquing, la ciutat sempre es troba en les primeres posicions. Ara, un estudi d'Idealista situa Sant Cugat com una de les ciutats amb el preu de venda i de lloguer més car de tot l'Estat. 

810.000 euros per un habitatge

Pel que fa a la venda, Sant Cugat és la cinquena ciutat de l'estat amb l'habitatge més car. Concretament, el preu mig dels immobles en venda a Sant Cugat a través d'aquest portal es va situar en els 810.000 euros en el primer trimestre de 2023. Una xifra que surt de més d'un miler d'anuncis publicats a Idealista. L'immoble més car de la ciutat és la masia de Can Cabassa, tasada en sis milions d'euros. El més barat és una casa de 43 metres quadrats a Valldoreix per 185.000 euros.

Només Benahavís (Malagà), Calvià (Balears), Marbella i Sotogrande (Càdiz) es troben per sobre. La primera ciutat catalana que hi apareix és Sitges, en vuitena posició, amb un preu mig de 711.926 euros. Sant Cugat multiplica per quatre el preu de localitats vallesanes com Rubí (215.620 euros), Terrassa (201.323 euros) o Sabadell (213.585 euros). Barcelona se situa en els 368.900 euros.

Idealista també classifica els municipis amb més demanda en el mercat de compravenda. En aquest rànquing, liderat per Madrid, Móstoles i Alcalá de Henares; Sant Cugat es troba en la 17a posició. 

1.913 euros de lloguer

Sant Cugat és la setena població de l'Estat amb els habitatges de lloguer més cars, segons Idealista. La mitjana de tots els anuncis publicats a la plataforma és de 1.913 euros al mes. Pel que fa a Catalunya, Castelldefels supera Sant Cugat amb 2.401 euros mensuals. El rànquing, com el de compra, està encapçalat per Benahavís. 

Sabadell, Rubí i Terrassa se situen per sota dels 900 euros, mentre que Barcelona el lloguer mitjà dels immobles d'Idealista és de 1.475.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem