Les 9 empreses de Sant Cugat que més diners generen

Les 9 empreses amb seu a Sant Cugat més grans facturen gairebé 4.000 milions d'euros l'any

Sant Cugat és una de les ciutats amb un teixit econòmic més potent. És la seu de grans multinacionals i també acull nous projectes innovadors. Un autèntic pol econòmic amb unes 3.000 empreses de sectors molt diversos, però amb la tecnologia i els serveis com a principals puntals. 

Sant Cugat, líder en negoci

Així es constata en l'estudi Estructura empresarial de la província de Barcelona, impulsat per la Diputació de Barcelona. Sant Cugat és el municipi del Vallès Occidental que genera un volum de negoci més elevat, per sobre de ciutats molt més grans com Sabadell o Terrassa. La facturació anual de les empreses de la ciutat és de 8.415 milions d'euros.

Només Barcelona, L'Hospitalet, Martorell (que acull Seat) i El Prat (Volskswagen i l'aeroport) superen en facturació a Sant Cugat. Les dades només comptabilitzen les empreses amb la seu social al territori: per exemple, HP no compta a Sant Cugat perquè no és on té la seu social.

Les empreses més grans

El lideratge de Sant Cugat es tradueix en empreses amb grans volums de negoci. De les 25 companyies amb més facturació que tenen la seu social al Vallès Occidental, n'hi ha nou que són santcugatenques. Aquestes nou empreses facturen conjuntament 3.959 milions d'euros l'any. 

Són: Cargill (dedicat a la distribució mundial de cereals i altres aliments), Boehringer España (farmacèutica), Roche Diagnostics (farmacèutica), Europastry (producció i distribució de pa i brioixeria congelada), DABA (distribuïdor exclussiu de Nespresso a Espanya i Andorra), Grupo Electro Stocks (dedicat al material elèctric, lampisteria i climatització) i Fluidra (líder mundial en piscines i tractaments de les aigües). 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem