L'Ajuntament impulsa un programa de mentoring i coaching per noves empreses

El programa s'adreça a empreses amb seu a Sant Cugat i menys de tres anys d'antiguitat

L'Ajuntament de Sant Cugat, amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial, impulsa un nou programa, dins l'àmbit de promoció econòmica, que es marca com a objectiu consolidar empreses de recent creació i impulsar tot el seu potencial de creixement. El programa, de tres mesos de durada i que començarà el proper mes d'octubre, crearà alhora una xarxa de coneixement a través de mentors i coaches per tal d'impulsar el teixit empresarial i crear sinergies amb les empreses de la ciutat.

El programa estarà a càrrec de persones empresàries i directives amb gran expertesa i àmplia experiència. A través del coaching es transfereixen les habilitats necessàries per a l'empoderament dels nous lideratges, amb la finalitat d'assolir la solidesa dels seus propis projectes empresarials.

Adreçat a empreses de menys de 3 anys d'antiguitat amb seu a Sant Cugat, el programa té com a finalitat el desenvolupament dels àmbits professional i personal, acompanyar en la consolidació empresarial, identificar noves oportunitats de negoci, potenciar els punts forts i reforçar els febles i afavorir l'intercanvi de coneixement, habilitats i experiències.

El programa es desenvoluparà del 3 d'octubre al 16 de desembre de 2022 i les inscripcions es poden fer fins diumenge 4 de setembre a través de l'enllaç. Està limitat a 10 empreses i es farà una sessió informativa en línia el pròxim 26 de juliol. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem