L'Ajuntament obre una línia d'ajuts per la despesa elèctrica pels comerços i restauració

La quantia de la prestació serà d'un màxim de 1.000 € per persona i es concedirà per ordre de sol·licitud

Els comerços, locals de restauració i serveis personals de Sant Cugat es podran beneficiar de la línia d'ajuts que ha obert l'Ajuntament del municipi per tal de minimitzar l'increment de la despesa elèctrica. Per donar suport i contribuir a la reducció de despeses generades pel consum d'electricitat durant l'any 2022, es destinarà un total de 212.565 € per ajuts econòmics.

La quantia de la prestació serà d'un màxim de 1.000 € per persona, independentment del nombre d'establiments, i es concedirà per ordre de sol·licitud, en funció del compliment dels requisits establerts i fins a l'exhauriment del pressupost disponible. A més, l'ajut és compatible amb qualsevol altre ajuda destinada a la mateixa finalitat. El període de sol·licitud s'iniciarà el dia següent de la publicació de les bases al BOPB i s'allargarà fins a l'11 d'abril.

Els requisits que s'han de complir per poder beneficiar-se dels ajuts són els següents:

  • Persones físiques o jurídiques que el seu volum anual de negoci no superi els 2.000.000 €. Han de desenvolupar l'activitat econòmica a Sant Cugat, en l'àmbit del comerç al detall de productes alimentaris o productes industrials, restauració, serveis d'alimentació o serveis personals.
  • L'activitat ha d'estar donada d'alta i en funcionament des d'abans del 31 de març de 2021.

S'admet com a despesa subvencionable, correctament justificada, l'import de la despesa del consum elèctric realitzat entre l'1 d'abril 2021 i el 31 de desembre de 2022, en el local comercial o de serveis. Els ajuts s'emmarquen en el programa de l'AMB, ApropAMB, Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l'economia de proximitat i la coproducció de serveis.

Més detalls de la convocatòria i sol·licituds es poden consultar a la seu elctrònica de l'Ajuntament.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem