Amat Immobiliaris guardonada amb el Premi Factor Humà Mercè Sala

La immobiliària de Sant Cugat ha estat reconeguda pel seu esperit innovador i el compromís ètic amb els clients

La immobiliària santcugatenca Amat Immobiliaris ha estat reconeguda amb el 7è Premi Factor Humà Mercè Sala per reunir els quatre valors d’innovació, pragmatisme, visió global i tracte humà que defineixen el guardó, tal com ha comunicat la Fundació Factor Humà.


Així, l’empresa ha estat valorada en matèria d’innovació per l’aplicació de les noves tecnologies per estalviar temps en processos i dedicar-lo a l’atenció als clients, entre d’altres. Pel que fa a pragmatisme, s’ha reconegut la seva acció de desaconsellar clients en la compra d’un immoble si no estava clar el finançament, fet que a llarg termini fomenta la fidelització del client.


També s’ha reconegut la seva visió global en l’organització d’activitats que permetin millorar les relacions en l’entorn immobiliari i per engegar el projecte Barcelona Second Home per captar inversió xinesa, de cara a una major internacionalització.


A més, la immobiliària ha estat reconeguda amb el valor del tracte humà en la mesura en què és una empresa liderada principalment per dones (en un 82%) i que proposa un calendari laboral adaptat a les vacances escolars i ofereix teletreball per permetre la incorporació gradual de les mares, entre d’altres.

Lliurament del premi

Imma Amat, codirectora d'AMAT Immobiliaris i filla del fundador Joan Amat, ha recollit aquest dijous, 4 de juny, el Premi Factor Humà Mercè Sala, de la mà de Cèsar Molins, director d'AMES, empresa guanyadora de l'edició passada.

Aquesta setena edició ha tractat sobre la importància de l'humor en l'entorn laboral, i les perspectives que això pot oferir a l'ambient.

 
Comentaris

Destaquem