Ampliat el termini per demanar l'ajut extraordinari a empreses afectades per la COVID-19

De moment ja l'han sol·licitat més de 300 empreses i l'Ajuntament té un pressupost de 300.000€ per a aquesta convocatòria

L'Ajuntament de Sant Cugat ha decidit ampliar el termini per poder sol·licitar l'ajut extraordinari, fins al dimecres 25 de novembre, a totes aquelles empreses o comerços afectats per la pandèmia de la COVID-19, amb l'objectiu que més empreses santcugatenques es puguin beneficiar d'aquesta prestació.

L'ens municipal va pressupostar 300.000€ per impulsar el teixit empresarial i comercial de Sant Cugat que s'ha vist afectat econòmicament per la COVID-19, una mesura que va instaurar l'Ajuntament el darrer mes de juny per revertir els efectes de la pandèmia, i la qual ja l'han sol·licitat més de 300 empreses.

Aquesta mesura, d'una única quantitat d'entre 500 a 900€ i compatible amb altres prestacions similars, només la podran sol·licitar persones físiques o jurídiques, amb seu a Sant Cugat, que comptin amb menys de 10 treballadors i amb un volum anual de negoci inferior a 2M€. D'altra banda, hauran de tenir suspesa la seva activitat econòmica o hauran d'haver patit una reducció dels seus ingressos superior al 50% des de l'inici de l'estat d'alarma.
 

 
 
 
Comentaris

Destaquem