Bananity, a concurs de creditors

La iniciativa del santcugatenc Pau Garcia-Milà es declara fallida per falta d’inversors

La xarxa social Bananity va néixer el 2011 de les mans del jove emprenedor Pau Garcia- Milà amb l’objectiu de crear un espai virtual en el que els usuaris compartissin les seves passions. La iniciativa va comptar des d'un primer moment amb el recolzament d’algunes personalitats reconegudes com el presentador de televisió Andreu Buenafuente.

Tal com informa Expansión, malgrat el triomf de la ronda de finançament del 2012 (que va impulsar el projecte amb un guany de 400.000 euros) i l’augment de demanda en ciutats com Nova York o Silicon Valley, la companyia mancava de demanda suficient a Espanya. Després d'un any a la recerca de nous socis, la companyia va decidir tancar en no trobar-ne cap.

D’entre els creditors confirmats en el concurs s’hi troben els fundadors Andreu Buenafuente i l’ex ministra socialista Cristina Garmendia, l’empresa pública Enisa i la Generalitat de Catalunya, que va oferir un crèdit de l’Institut Català de Finances. Tot i així, l’impacte del concurs mancarà de rellevància laboral, ja que els vuit empleats de la companyia es van deslligar en les últimes activitats.

 
Comentaris

Destaquem