contingut promocionat
BSabadell pos bn

 

 

Banc Sabadell, peça clau en l’expansió d’Aurial Padel

En cinc anys les seves instal·lacions de pàdel s’han consolidat arreu del territori català

Aurial Padel és una empresa enfocada al sector del pàdel que neix el 2017 a Sant Cugat de la mà de tres santcugatencs: Marta Marrero, Daniel Oses i Jon Grau i, amb el suport de Banc Sabadell, s’ha consolidat en el territori català com un dels referents més destacats en instal·lacions esportives de pàdel.

Gran expansió gràcies a Banc Sabadell

L’any 2017 el grup va començar gestionant el seu primer club, Augusta Padel (Sant Cugat), i, en cinc anys ha experimentat una forta expansió territorial de la mà del Banc Sabadell, una entitat financera líder a l’estat espanyol que ja s’ha consolidat com un partner més del grup. Ara gestiona l’Aurial Indoor Padel a Sabadell, l’Aurial Padel a Cornellà i l’Aurial Padel a Vic.

Tot això amb l’objectiu de complir la visió de la companyia des del 2020: construir una empresa capdavantera a Espanya consolidant el sector oferint un model de gestió disruptiu, eficient i innovador. D’altra banda, a més de la gestió i explotació de clubs de pàdel, el grup disposa de diferents unitats de negoci amb sinergies relacionades: Sports Marketing Agency, esdeveniments corporatius, botigues, tornejos, escola de pàdel Marta Marrero, Aurial Academy i Aurial Travel.

Els valors del grup

A Aurial Padel basen el treball en quatre pilars:

  1. Fomentar la transformació de la indústria del Pàdel. Les noves eines, plataformes i tecnologies obren un món d’oportunitats a l’era digital i el món del pàdel no n’està exempt.
  2. Atraure i retenir el millor talent de la indústria. Volen que els millors professionals segueixin apostant pel grup i, per això, han desenvolupat plans de carrera adaptats a l’expertise dels col·laboradors a totes les àrees funcionals de la companyia.
  3. Fomentar el lideratge conscient i definir els eixos de la cultura empresarial. La Cultura d’Aurial Padel advoquem per definir creences i valors d’acord amb la nostra ambaixadora Marta Marrero: esforç, constància, passió i determinació, atrevir-se amb nous desafiaments, defensar l’autoaprenentatge i fomentar el lideratge conscient a l’equip.
  4. Suport a l’esport femení. Des de la fundació, el grup Aurial Padel vol apostar i destinar recursos a la promoció de l’esport femení. Treballen amb la convicció que a través de l’esport es pot aconseguir una societat amb igualtat d’oportunitats per a tothom.
 
Comentaris

Destaquem