Blanco, Grau, Codinachs i Fontanet rebran els Premis ADE Vallès

L'Associació de Dones Empresàries del Vallès reconeix públicament el paper d'algunes dones de l'àmbit econòmic

L'Associació de Dones Empresàries, Directives i Professionals del Vallès celebra el 25 de novembre la quarta edició dels Premis ADE Vallès. Es tracta d'un reconeixement a dones que han fet una contribució especial des de la seva vessant professional. La cita, que coincideix amb els 10 anys de l'entitat, és a partir de les 20 hores a la Masia Can Ametller i les inscripcions es poden fer per internet.

Eva Blanco, directora de Relacions Institucionals i Comunicació a HP i líder de Lean In Network Barcelona rebrà el Premi Honorífic ADE. Per la seva banda, Ramon Grau, fundador de Ràdio Sant Cugat, president del grup Totmedia i de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació, serà reconegut amb el Premi Home amb valors.

El Premi a la constància serà per Eva Fontanet, directora de Sanitas a Sabadell. Finalment, Lidia Codinachs, CEO de la Agencia de RRPP, Organització d'Esdeveniments i Comunicació Lidia Codinachs i fundadora del congrés Women Evolution, rebrà el Premi a la creativitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem