Boehringer impulsa un projecte per millorar l'atenció dels afectats per EPOC

L'objectiu és ampliar el coneixement dels metges d'atenció primària en l'abordatge i seguiment dels malalts pulmonars obstructius crònics (EPOC)

La farmacèutica Boehringer Ingelheim amb seu a Can Mates està impulsant el projecte el MAP@EPOC per potenciar i ampliar el coneixement dels metges d'atenció primària en l'abordatge i seguiment dels malalts pulmonars obstructius crònics (EPOC). "El pla vol millorar l'atenció dels pacients afectats per aquesta malaltia", segons el doctor Enrique Cimas, metge de Família del Servei de Salut del Principat d'Astúries (SESPA).

La iniciativa consisteix a establir una sèrie de pautes d'actuació per facilitar la tasca del metge d'atenció primària, desenvolupada a partir d'una revisió dels articles publicats més rellevants. Així, cada proposta es basa en les millors proves disponibles per a generar aquelles pautes d'actuació per al metge. Segons Cimas, "el fet que MAP@EPOC sigui portat a terme per metges de família i per a metges de família el dota de caràcter pràctic i realista, des del punt de vista de l'atenció primària".

 
Comentaris

Destaquem