contingut promocionat
Cambra de Terrassa L

 

 

La Cambra de Terrassa fa exposició pública del seu cens electoral 2020

Constar inscrit al cens permet a les empreses exercir el seu dret de vot i també poder presentar candidatura a ser membre del Ple de la Cambra quan es convoquin noves eleccions

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa fa exposició pública del cens electoral a la seva pàgina web fins al 9 de desembre. Aquesta iniciativa permetrà conèixer a les persones físiques o jurídiques que desenvolupin una activitat empresarial, comercial o de serveis en alguna de les poblacions de la seva demarcació si estan inscrites en el cens de la Cambra 2020.

Consulta el cens de la Cambra de Terrassa. FOTO: Cedida

 

Per consultar el cens, caldrà entrar en aquest enllaç i indicar el número de NIF. També es podrà comprovar la presència en aquest llistat de forma presencial a la seu de la Cambra al carrer Blasco de Garay, 29-49 de Terrassa.

Estar inscrit en el cens és necessari per exercir el dret a vot i per a presentar candidatura a ser membre del Ple de la Cambra quan es convoquin les eleccions.

Obert el període de reclamacions

Els electors i electores podran reclamar a través del formulari normalitzat disponible al web de la Cambra de Terrassa sobre qualsevol inclusió, omissió o errada que puguin haver detectat.

Aquestes reclamacions caldrà presentar-les a la secretaria de la institució mitjançant l’adreça de correu electrònic secretariageneral@cambraterrassa.org o a la seu de la Cambra a Terrassa al carrer Blasco de Garay, 29-49 a partir del dia 9 de novembre i fins al 9 de desembre.

Després d’aquest període de reclamacions, el cens es podrà seguir consultant a través de la pàgina web.

Totes les persones físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres que desenvolupin una activitat empresarial, comercial o de serveis en el territori han de formar part de les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació dins de la demarcació en la qual tinguin el seu establiment, delegació o agència, d’acord amb l’article 7 de la Llei 4/2014 de l’1 d’abril Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació.

La demarcació de la Cambra de Terrassa comprèn les següents poblacions:
Castellbisbal – Gallifa – Matadepera – Olesa de Montserrat – Rellinars – Rubí – Sant Cugat del Vallés – Sant Llorenç Savall – Terrassa – Ullastrell – Vacarisses - Viladecavalls.

Les persones físiques o jurídiques de Sant Cugat del Vallès, esmentades anteriorment, formen part del cens de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Per aclarir qualsevol dubte, les empreses tenen a la seva disposició un formulari de contacte.

 
Comentaris

Destaquem