Catalana Occidente retallarà mig miler de llocs de treball

El Grup Catalana Occidente, amb seu a Sant Cugat, té una plantilla de 2.400 treballadors

El Grup Catalana Occidente, amb seu a Sant Cugat, ha traslladat una proposta als sindicats per retallar entre 400 i 550 llocs de treball en els pròxims dos anys. Les dues parts s'han reunit per iniciar el període d'informació i consulta sobre aquest pla. L'objectiu, segons ha informat el grup en un comunicat, és aconseguir "una millor adequació organitzativa després de la unificació societària del negoci tradicional del grup, prevista per a finals del 2023".

Fa anys, la companyia va integrar les seves plataformes operatives i el servei i posteriorment es van homogeneïtzar els seus productes i seguirà amb la unificació de Seguros Catalana Occidente, Plus Ultra Seguros, Seguros Bilbao i GCO Reaseguros durant el pròxim exercici.

Per aquest motiu, el grup ha proposat "l'eliminació de duplicitats funcionals" i estima que poden sobrar entre 400 i 550 persones d'una plantilla de 2.400 treballadors. La reducció de personal se centrarà exclusivament en el personal d'estructura sense que hi hagi cap afectació en la prestació del servei, l'atenció al client ni les xarxes de mediació, segons el grup.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem