El Digital Impulse Hub rep el reconeixement de la Comissió Europea

La Commissió Europea destaca el DIH com a projecte "consolidat"

El Digital Impulse Hub (DIH), del qual forma part l'Ajuntament de Sant Cugat, ha rebut el “Seal of Excellence” per part de la Comissió Europea per formar part de la xarxa European Digital Innovation Hubs (EDIHs) del Digital Europe Programme. L'organisme reconegut es una aliança entre l’administració local, les cambres de comerç i les universitats tecnològiques per contribuir a l’eficiència, competitivitat i creixement econòmic de Catalunya.

La Commissió Europea destaca el DIH com a projecte "consolidat" i afirma que s'adapta als objectus de la convocatòria del Digital Europe Programme per "contribuir al progrés en la digitalització de les empreses i les administracions catalanes". 

Els socis fundadors del DIH són la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia, la Universitat Oberta de Catalunya, el Consorci Localret, els Ajuntaments de Terrassa, Rubí i Sant Cugat del Vallès, el Consell General de Cambres de Catalunya i la Cambra de Terrassa.

A més de les entitats fundadores, l’ecosistema del Digital Impulse Hub compta amb les següents entitats com a col·laboradores: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Ajuntament de Tarragona, CaixaBank, Clúster Audiovisual de Catalunya, Comertia, Datision, EdutechCluster, Enterprise Europe Network (EEN), GenTIC, GFT, IMANcorp Foundation, La Salle Universitat Ramon Llull, Ricoh, Seed&Click!, TecnoCampus, Telefónica, Universitat de Girona i Universitat Rovira i Virgili.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem