Compren un edifici d'oficines a Sant Cugat per 27 milions d'euros

Parc Cugat és un edifici d'oficines situat a l'avinguda de Can Fatjó de Sant Cugat

LTikehau Capital ha comprat un edifici d'oficines a Sant Cugat per 27,2 milions d'euros. Es tracta del complex Parc Cugat, situat a l'avinguda de Can Fatjó, que fins ara era propietat de Colonial. L'espai, que acull diverses empreses, té 12.000 metres quadrats d'oficines, un auditori per a 200 persones i més de 400 places d'aparcament.

​“Aquesta operació és un clar exemple de la salut de la qual gaudeix el mercat d'inversió d'oficines a Barcelona, que en els tres primers trimestres de 2021 ja ha aconseguit els 1.400 milions d'euros, suposant més del 75% del volum total d'inversió en oficines de tota Espanya“, destaca Eusebi Carles, soci de la consultora Cushman & Wakefield, que ha assessorat la part venedora i que ha detallat l'operació en un comunicat.

“Ens complau anuncia aquesta nova inversió a Espanya, que representa una gran incorporació a l'actual cartera i demostra el compromís de Tikehay a Espanya", apunta Carmen Alonso, responsable de Iberia i Regne Unit de la companyia. Tikehau Capital és un grup de gestió i inversions amb 25.800 milions d'euros en actius i uns fons propis de 3.100 milions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem