El Concurs d'emprenedoria i economia Social i Solidària celebra la seva 6a edició

El concurs de caràcter emprenedor i social ha premiat 4 projectes amb 5.000€ cadascun

Aquest dimarts 20 de desembre, la tinent d'alcaldia, Elena Vila, ha lliurat els premis als 4 projectes guanyadors de la 6a edició del Concurs d’emprenedoria i economia Social i Solidària. El concurs, de caràcter emprenedor i social, està promogut per l'Ajuntament i ha premiat a cada guanyador amb una aportació econòmica de 5.000€.

Els 4 projectes guardonats han estat ARQBAG + LA CIRANDA, BIKELOGIC, ADAPTICAL i LA SEMBRA. Han tractat temes relacionats amb la millora d'espais públics, la mobilitat ecològica, la intel·ligència artificial per a una millor educació i la comunicació des d'una mirada social.

El Concurs d’emprenedoria i economia Social i Solidària té una periodicitat bianual i pretén fomentar les idees emprenedores amb impacte social. Els 8 projectes finalistes han rebut un servei d’assessorament i enfortiment personalitzat de 20 hores en tres àmbits: finances, estratègia comercial, i impacte social o socioambiental, amb la finalitat de completar o consolidar els seus projectes.

6a edició del Concurs d’emprenedoria i economia Social i Solidària. FOTO: Bernat Millet.

6a edició del Concurs d’emprenedoria i economia Social i Solidària. FOTO: Bernat Millet.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem