Conesa anima a les dones empresàries a participar al Women 360º Congress

El primer congrés de la dona empresària se celebra a Esadecreapolis el 16 d'octubre i pretén ser un espai de trobada per a les dones que concilien vida personal amb la professional i que moltes vegades deixen a part la seva salut

ja es pot inscriure al W360 Congress ja es pot inscriure al W360 Congress
El Women 360º Congress, el primer congrés dirigit a la dona directiva i empresària, s'ha presentat aquest dimecres, 23 de juliol a Barcelona. Se celebra el pròxim 16 d'octubre a l'auditori d'Esadecreapolis i es tractaran temes com el lideratge femení, la governabilitat, la conciliació amb la vida personal i el control de l'estrès. Segons Chus Cornellana, directora científica el congrés, l'estrès és més alt entre les dones amb altes responsabilitat empresarials, ja que se senten qüestionades i obligades a demostrar la seva vàlua entre els homes.

Catalunya deixa escapar 1.000 milions d'euros cada any per la pèrdua de talent femení degut a les dificultats que tenen les dones per reincorporar-se al món laboral després de la maternitat. Ho ha explicat la directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia, Anna Mercadé, durant la presentació. També ha remarcat que la igualtat entre sexes continua sent un "gran problema" i que ara és el moment per marcar nous criteris i reivindicar el lideratge femení.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha reivindicat el paper de les quotes de dones perquè considera que "encara són necessàries" i ha animat a que el congrés serveixi per a que les dones prenguin consciència de les seves capacitats. A més, ha afegit que és necessari un canvi cultural per "trencar amb el sostre de vidre per aconseguir alts càrrecs dins les empreses".

El congrés està dirigit principalment a dones empresàries i directives, ja que pretén ser un espai de reflexió i autoconsciènciació, però també està obert als homes perquè puguin comprendre la problemàtica existent.

Participaran professionals com el cirurgià Ivan Mañero, que recentment ha instal·lat una clínica a Sant Cugat, o Mireia Ranera sòcia fundadora de Womenalia; el reconegut ginecòleg Francesc Baró, entre d'altres. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'ajuntament de Sant Cugat i d'EsadeCreapolis, així com l'associació d'empresàries de Sant Cugat.

Coneix el programa i inscriu-te.

 
Comentaris

Destaquem