Arriba la 1a Fira del Consum Compromès, d'Òmnium Cultural Sant Cugat

L'objectiu de la fira és conscienciar a la població sobre l'economia social i potenciar les empreses del país que segueixen els criteris de la mateixa

La secció local d'Òmnium Cultural organitza una curiosa fira, amb l'objectiu de fomentar i promocionar les empreses que segueixen criteris d'economia social, respectuoses amb el medi ambient i involucrades amb Catalunya. En aquest sentit, el dijous 6 de desembre, una 15a d'empreses de diferents sectors (electricitat, gas, finances, assegurances o habitatge) participen en la Fira del Consum Compromès, que se celebra al Pavelló 2 de Sant Cugat, a la rambla del Celler.

En la fira hi haurà empreses de diferents sectors: del sector de l'energia hi haurà CatGas, Factor Energia, Som Energia i Petrolis Independents; en el sector de les telecomunicacions ja han confirmat la seva presència FibraCat, Parlem, Som Connexió; en el sector d'assegurances i banca hi haurà Arç Cooperativa, Cooperativa Catalana de Serveis Financers, Cop 57 i Mútua Catalana; en l'àmbit de la mobilitat l'empresa assistent serà Som Mobilitat i en el sector de l'habitatge hi haurà Arqbag.

El dijous 22 de novembre es va presentar aquesta fira, i Lluís Bonet, president d'Òmnium Cultural Sant Cugat va explicar l'objectiu principal de la jornada: "L'objectiu és despertar entre la ciutadania el concepte d'economia social i potenciar les empreses que segueixen aquests criteris". De fet, qui ho desitgi, podrà canviar-se de companyia en la mateixa fira i només necessita portar el DNI i l'última factura de la companyia de la qual vulgui canviar-se. A més, en el marc de la fira, les empreses participants també donaran informació sobre els seus serveis i condicions, perquè el consumidor pugui escollir amb llibertat. "El mercat s'ha de basar en el servei al consumidor", va explicar Bonet.

A banda dels 'stands' de cada empresa, la fira també compta amb un espai d'acollida per a nens i nenes i un espai de cafeteria.

 
Comentaris

Destaquem