Creix l'atur a Sant Cugat després de tres mesos de descens

El nombre d'aturats a Sant Cugat el mes de maig ha estat de 2.375 persones, 30 més que a l'abril

La xifra d'atur a Sant Cugat ha crescut per primer cop des del mes de gener. El nombre de persones inscrites a les llistes ha augmentat en un 1,2%, passant de 2.345 parats el mes d'abril a 2.375 aquest maig. A més, també ha crescut respecte al maig de l'any passat, quan hi havia 125 persones menys a l'atur. Tot i això, el percentatge de desocupats respecte a la població activa continua sent molt baix, d'un 5,1%, convertint-la el passat 2022 en la ciutat amb menys atur d'Espanya.

Més info: Sant Cugat recupera el títol de la ciutat amb menys atur d'Espanya

Deixant de banda el maig de l'any passat, aquest és el maig amb menys atur dels últims 10 anys a Sant Cugat. Si ho comparem amb el del 2015, per exemple, la xifra aleshores era de 3.598 aturats, que representava un 9,93% de la població activa, gairebé el doble que el percentatge d'atur actual.

A diferència de Sant Cugat, tant a la comarca del Vallès Occidental com a Catalunya en general ha baixat l'atur aquest mes de maig. El Vallès Occidental ha reduït en 267 persones (-0,6%) el nombre d'aturats respecte al mes de maig, i Catalunya ho ha fet en 2.692 persones (-0,79%).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem