Crítiques a Sant Cugat Empresarial per l'absència de dones en el Tribuna

L'alcaldessa de Sant Cugat considera "inacceptable" que no hi hagi dones en el Tribuna de Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat Empresarial ha rebut nombroses crítiques a través de les xarxes socials per l'absència de dones en la pròxima edició del Tribuna, que se celebrarà el pròxim 13 de maig amb la indústria farmacèutica com a protagonista. Els cinc ponents (que són directius de Grifols, Roche, Ferrer, Palex i Boehringer) són tots homes i això ha generat una certa polèmica. Fins i tot l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha considerat "inacceptable" aquest fet.

 

"Com a institució col.laboradora, aquest cartell ens resulta inacceptable. M'he posat en contacte amb Sant Cugat Empresarial per garantir la presència de més dones a l'acte", ha explicat Ingla a través de Twitter. L'Associació de Directives, Empresàries i Professionals del Vallès també va mostrar la seva dinsconformitat: "Ens preocupa que en aquesta taula d'experts no s'hagi considerat ni l'experiència ni la veu femenina per parlar de la indústria de la Salut. Obviant el 50% de la població no avançarem ni en salut ni en cap altre sector". Tot i això, des de l'entitat no volen seguir alimentant la polèmica.

Des de Sant Cugat Empresarial prefereixen no respondre a les crítiques.

Més crítiques

Són diverses les persones que s'han sumat a les crítiques, algunes de les quals provinents del sector polític. "Segle XXI i encara així", ha lamentat Núria Espuny, directora general de Transparència i Dades Obertes de la Generalitat. També s'ha posicionat l'alcaldessa de Tiana, Marta Martorell: "De veritat que no hi ha cap dona que pugui estar en aquest cartell? El món està ple de dones i en el món de la salut n’està ben ple".

Captura de pantalla 2021 04 30 a las 10.49.29
Captura de pantalla 2021 04 30 a las 10.49.39
Captura de pantalla 2021 04 30 a las 10.53.42
Captura de pantalla 2021 04 30 a las 10.53.11
Captura de pantalla 2021 04 30 a las 10.49.54

 

 

 

 

 

 
Comentaris

Destaquem