Decathlon obrirà una botiga al centre comercial de Sant Cugat

L'obertura a Sant Cugat es preveu durant el darrer trimestre d'aquest 2019

Decathlon obrirà una botiga al Sant Cugat Centre Comercial, la primera del municipi, tal com ha pogut confirmar el TOT. L'obertura es preveu durant el darrer trimestre de 2019, tot i que encara no hi ha dates concretes, ja que l'establiment està en obres. De fet, Decathlon ja busca treballadors pel nou centre a través del seu web.

 

El nou Decathlon estarà ubicat a la planta superior del centre comercial, a l'espai que abans ocupava el supermercat Eroski i que des de la seva marxa està buit. Les obres d'adequació ja estan en marxa.

 

La companyia francesa de material esportiu ja està buscant treballadors per la nova botiga de Sant Cugat. Per ara, ha publicat ofertes de venedors i de responsables de secció. Decathlon compta amb més de 160 establiments a tot l'Estat Espanyol.

Cal recordar que el 2012 Decathlon va estar a punt d'implantar-se a Sant Cugat, a la zona que ara ocupa Leroy Merlin, però finalment va optar per una altra localització a Sabadell.

 
Comentaris (2)
ALBERT DOMINGUEZ TARRAGA Fa 11 dies
Hola me llamo Albert,vivo en las Planas y estaria interesado en formar parte del equipo de Decathlon Sant Cugat,como puedo hacerlo.un saludo
Roger Aldean Anisi Fa 21 dies
Bon dia! Em dic Roger, i soc resident a Sant Cugat i amant de l’esport. Tinc disponibilitat de matí i tarda si ho requereix, moltes gràcies.
Joan Fa 21 dies
Hola, bon dia Roger! mira la oferta esta aquí en la seva web oficial: https://trabajaconnosotros.decathlon.es/candidaturas-abiertas-2/