contingut promocionat
https://sctradecenter.es/

 

Descobreix en un minut el millor lloc on treballar de Sant Cugat

El teu espai de treball flexible i adaptat a les teves necessitats

Que la vida de molts de nosaltres s'ha transformat durant els dos últims anys, no és cap novetat. Petites revolucions en l'àmbit personal, en la part professional i en un mateix. Des de SC Trade Center en són conscients i et proposen una cosa senzilla. Volen que els descobreixis en un minut. Comencem.

Potser has sentit a parlar de SC Trade Center en alguna ocasió, però són un espai de treball ubicat a Sant Cugat del Vallès en un entorn empresarial envoltat de naturalesa a tan sols 7 minuts de Barcelona. Estan al rovell de l’ou de les vies de connexió de Catalunya. Vistes privilegiades (et conviden a veure el seu Instagram) i tot a km 0.

SC Trade Center

Vistes des de SC Trade Center | SC Trade Center

A més a més, tenen tot el que necessites per tal que el teu negoci funcioni. Per exemple, pots domiciliar la teva empresa aquí, treballar per dies, hores o mesos, en un despatx o coworking amb el teu equip. I, fins i tot, sales i grans espais per organitzar esdeveniments. I, evidentment, solucions híbrides per seguir treballant igual, encara que estiguis a casa. Tot això amb un equip amb expertesa que t’acompanyarà des de l’inici 😉.

Els espais de treball de SC Trade Center a Sant Cugat | SC Trade Center

Els espais de treball de SC Trade Center a Sant Cugat | SC Trade Center

També pots conèixer altres empreses i crear sinergies molt interessants. Amb grans facilitats i cobertures tecnològiques en un món digitalitzat.

Espais de treball de SC Trade Center

Espais de treball de SC Trade Center | SC Trade Center 

Tens ganes de conèixer-los? Pots contactar-los aquí, a través de WhatsApp (+34 649 65 09 80) o per correu electrònic: sctradecenter@sctradecenter.es. Trobaran la millor solució a les teves necessitats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem