Els paradistes autogestionaran el Mercat Torreblanca

L'Ajuntament i els paradistes han signat l'acord aquest dimarts, 5 d'abril

L’alcaldessa, Mercè Conesa, i el president de l’Associació de Concessionaris del Mercat de Torreblanca, Mauricio Cano, han signat un conveni que permetrà als paradistes autogestionar els serveis de manteniment i neteja del mercat

D’una banda, Conesa ha dit que “aquest acord permetrà ser més ràpids i àgils en el manteniment de la instal·lació”. L’alcaldessa també ha destacat el “pas valent” que han hagut de fer els paradistes, ja que fins ara “estaven en un espai on depenien sempre de la presa de decisió de l'Ajuntament i ara ho gestionaran de manera col·lectiva”.

D’altra banda, Mauricio Cano, el president de l’Associació de Concessionaris del Mercat de Torreblanca de Sant Cugat ha desitjat que “el conveni sigui satisfactori i fructífer pel mercat” i que “d’aquest acord mutu en sortim tots beneficiats”. L’alcaldessa ha finalitzat la seva intervenció felicitant els paradistes perquè, segons ha dit, “els ciutadans valoren molt positivament la qualitat dels mercats de Sant Cugat”.

El pressupost per gestionar el mercat era de 217.000 euros anuals, que pagaven els concessionaris en concepte de taxa. A partir d’ara gestionaran ells mateixos aquest servei.

 
Comentaris

Destaquem