Alumnes del Leonardo Da Vinci dissenyaran aparadors de botigues de Sant Cugat

Quatre aparadors de botigues adherides a Sant Cugat Comerç seran dissenyats per estudiants del Grau Mig d’activitats Comercials i Màrqueting

L’Associació Sant Cugat Comerç i l’Institut Leonardo Da Vinci han firmat un conveni de col·laboració perquè els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mig d’activitats Comercials i Màrqueting dissenyin aparadors de comerços santcugatencs. Es tracta d'un programa que permetrà als estudiants ser els encarregats de la dinamització del punt de venda de quatre establiments de l’associació.

Els estudiants estaran en contacte amb els comerciants per saber com treballar i de quina manera elaborar un bon disseny per potenciar el punt de venda del negoci de cada comerç. “L’objectiu és que els alumnes tinguin la possibilitat d’obtenir una visió de com funciona el món laboral fora de les aules”, afirma Maria Teresa Mateu, del Leonardo Da Vinci.

Els comerços que s'han adherit a la iniciativa han estat Arpali, Zona 014, Pintures Cabanes i el Rei del Calçat. Cada comerç gaudirà d’un grup d’alumnes que s’encarregarà d’elaborar la decoració de l’aparador de l’establiment. “La decoració i el disseny de l’aparador serà una feina acurada i detallada que tindrà el seu procés d’estudi en el qual es pretén assolir els objectius dels comerciants”, explica el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo.

El Cicle Formatiu de Grau Mig d’activitats Comercials i Màrqueting és el primer any que s'imparteix a l'escola santcugatenca.

 
Comentaris

Destaquem