El mercat de Torreblanca celebra 30 anys amb els santcugatencs

El conegut com a mercat nou de Sant Cugat va obrir les seves portes el 1987

El 22 de maig de 1987, quan encara no hi havia ni els cinemes i els voltants eren camps, es va inaugurar el mercat de Torreblanca. 30 anys després, el que es va conèixer com el mercat nou de Sant Cugat, ha celebrat el seu aniversari durant aquest dissabte amb els clients habituals de les seves parades.

Els més petits han sigut protagonistes de la jornada amb una gimcana pel mercat. Més tard, a partir de les onze hores, s'ha donat pas al vermut, les tapes fetes pels mateixos paradistes i la música. Tot plegat acompanyat de sortejos i premis pels clients.

"30 anys ja en són uns quants, és un mercat emblemàtic de Sant Cugat i s'havia de celebrar", ha explicat la directora de l'equipament, Anna Ribas. "Sobretot hem volgut agrair-ho als clients perquè gràcies a ells el mercat segueix actiu", ha celebrat Ribas.

La directora ha expressat que la jornada de celebració "ha estat tot un èxit" i ha destacat el "sobreesforç dels paradistes" amb l'elaboració de les tapes. "La resposta per part dels clients ha sigut molt bona i hem tingut el mercat molt actiu els dos dies", ha apuntat.

Aquest dissabte s'han fet activitats per celebrar els 30 anys del mercat FOTO: Lali PuigEl mercat de Torreblanca de Sant Cugat, aquest dissabte 27 de maig FOTO: Lali PuigEl mercat de Torreblanca, envoltat de camps en els seus inicis FOTO: Mercat de TorreblancaFoto dels inicis del mercat FOTO: Mercat de Torreblanca

Més informació
 
Comentaris

Destaquem