El Mira-sol Centre posa en marxa un nou servei de venda per internet

Es podrà fer la comanda per internet a les parades del mercat i rebre la compra a casa

El complex Mira-sol Centre ha posat en marxa aquest 22 de maig el portal www.mirasolacasa.cat per tal de facilitar les compres on-line als seus clients. "L’objectiu d’aquesta iniciativa”, ha remarcat la regidora de Comerç Mayte Pérez, “és potenciar la qualitat del servei i facilitar les compres als clients". És el primer mercat municipal de Sant Cugat que ofereix aquest servei.

Els lliuraments als domicilis es faran diàriament en els trams horaris de 12 a 20h en franges de dues hores. L’àrea de lliurament inclourà tot el Vallès Occidental i Vallvidrera. Per comandes a partir de 100 euros el transport serà gratuït, per import menor, es cobrarà 6,95 € per cada lliurament.

Pérez també ha explicat que “el 15% de les compres que es fan a Sant Cugat són als mercats municipals. Amb iniciatives com aquesta esperem que mica en mica aquest percentatge vagi creixent”.

De moment aquest web funciona amb aquests 6 comerços (carn, peix, fruita i verdura, aviram, menjar preparat i xarcuteria), tot i que la previsió és que se'n vagin afegint.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem