El Nadal arriba a Sant Cugat amb l'encesa de 200.000 bombetes

Aquest dimecres 2 de desembre hi ha hagut la tradicional encesa de llums de Nadal

Els llums de Nadal ja il·luminen els carrers de Sant Cugat. Aquest dimecres 2 de desembre hi ha hagut la tradicional encesa de llums, en un acte a la plaça d'Octavià que ha comptat amb una xocolatada i l'actuació musical de The Penguins i el seu espectacle Reggae per Xics. Els carrers de Sant Cugat s'il·luminaran cada dia, entre les 17.30 hores i les 23 hores fins al dia 6 de gener. Els dies de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Nit de Reis, els llums estaran encesos fins a les 2 de la matinada.

Mira les millors imatges de l'encesa de llums

Com en els darrers anys, el consistori ha apostat per les bombetes LED. En total il·luminaran la ciutat 199.142 microbombetes LED. En els dies que estaran enceses les llums es preveu que el consum total de l'enllumenat sigui de 5.253,28 kWh. Les bombetes s’apagaran transcorregudes 5,5 hores, per tal de complir amb la normativa catalana de prevenció de contaminació lumínica i el reglament d’eficiència energètica.

Enguany el xiprer de la plaça d'Octavià ha estat decorat amb boles de Nadal fetes per diversos membres de la Taula per a Persones amb Discapacitat. Concretament les han fet els integrants del Centre Sant Medir, d’ASDI Sant Cugat, de la Residència Guru Valldoreix i d’Aspasur Valldoreix.

 

"Ha estat el tret de sortida a tots els actes de Nadal, per ajudar a fer aquest esperit nadalenc, per potenciar el comerç, i perquè les famílies, i especialment els nens, puguin passar un bon Nadal", ha dit la tinenta d'alcalde de Presidència i Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem