Els 8 espais del Sant Cugat Experience

Cadascun representarà un dels eixos temàtics de la mostra

El Sant Cugat Experience es divideix en vuit espais diferents. Cadascun representa un dels eixos temàtics de la mostra. L’art, la gastronomia, l’emprenedoria, la cultura, l’automoció i tota la resta de potencials turístics i econòmics que té la ciutat estan presents als carrers i places.

En total, hi ha prop de 240 carpes que formen un recorregut per demostrar l’experiència única de passejar, gaudir i viure a Sant Cugat.

Degustació de mercat

Aquest espai està a la plaça de Sant Pere. Divendres, els nous assentadors que hi haurà al Mercat Vell es donaran a conèixer oferint una degustació dels seus productes. Dissabte serà el torn del mercat de pagès.

Ciutat, emprenedoria i empresa

La plaça d'Octavià és on se situa l’emprenedoria com Esade, Trade Center o el centre VITA. A més, hi ha totes les empreses amb iniciatives socials i les cooperatives de Sant Cugat. 

Comerç i serveis

Al carrer de la Torre hi ha totes aquelles empreses relacionades amb serveis, assessories, benestar, entre d’altres, tenen cabuda en aquest espai des d’on es poden donar a conèixer i informar dels seus serveis.

Gastronomia

El Gremi de Restauració de Sant Cugat pren la plaça del Rei perquè els visitants puguin degustar els seus productes, acompanyats dels diversos concerts que hi ha a la plaça.

Automoció

Com ja és tradicional en aquests casos, la rambla del Celler es converteix en una petita fira de l’automòbil, on hi ha diverses exposicions i s’ofereix assessorament.

Artístic

En aquesta ocasió hi ha dos espais: 

Plaça de Pep Ventura

L’art, els dissenyadors i els artesans faran d’aquesta plaça el seu taller i showroom.

Centre d’Art Maristany - Carrer de Villà

Des del carrer de Villà es donarà difusió de l’art a partir de diversos tallers que s’impartiran. ​

Família i serveis

Una de les novetats d’enguany és el format familiar que acull a plaça de Barcelona, des d’on s’ofereixen totes les activitats destinades al públic infantil i familiar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem