Mayte Pérez: "Hem intentat que l'impacte de les obres fos el mínim per al comerç"

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, respon a Sant Cugat Comerç, després de les crítiques rebudes pel tall de trànsit de diumenge, 4

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha respost a l'Associació Sant Cugat Comerç, després que l'entitat de comerciants locals, critiquessin el tall de trànsit d'aquest diumenge, 4 de desembre, a Rius i Taulet i Francesc Moragas.

Pérez s'ha mostrat en desacord amb l'associació. "No estic gens d'acord en el fet que es digui que no hi ha hagut diàleg. Hem parlat des del primer moment. Ara bé, si ells entenen que pel fet de no haver trobat un consens és no tenir diàleg, és una altra cosa. Des del principi s'ha intentat minimitzar l'impacte d'aquestes obres per al comerç".

El fet és que aquest diumenge, 4 de desembre, coincideix que és el primer diumenge que les botigues poden obrir per la campanya de Nadal i hi ha un tall de trànsit a Francesc Moragas i Rius i Taulet, perquè cal posar una grua per les obres que s'estan fent als terrenys on hi havia l'antiga gasolinera del poble. 

Pel que fa a aquest aspecte, des de Sant Cugat Comerç proposen aturar les obres fins després de la campanya de Nadal, fet al qual Pérez respon que "aquesta obra al centre de la ciutat ja porta un retard i el que no podem fer ara, és aturar-a fins a mitjans de gener".

En aquest sentit la regidora de Comerç ha afegit que "estem parlant d'un diumenge, que a més, coincideix amb el pont i molta gent marxarà. Queda molta campanya per endavant".

Per tal de facilitar al màxim aquesta situació, l'Ajuntament habilitarà el carrer de Francesc Moragas en doble sentit, per tal que els vehicles puguin entrar i sortir al pàrquing dels Quatre Cantons. A més, s'han distribuït diversos cartells per tot el municipi per informar d'aquesta situació i potenciar que els santcugatencs facin les seves compres a peu. 

 
Comentaris

Destaquem