Neix el programa d'emprenedoria INversa

El programa, que és una iniciativa del SC Trade Center, serà presentat el pròxim dimarts 30 de juny

El SC Trade Center amplia els seus serveis dedicats a l'emprenedoria. En aquest cas, es tracta del progrma Emprenedoria INversa, una iniciativa que combina la metodologia d'acompanyament 'Learn by doing' amb un model de 4 mesos de durada que permet desenvolupar els projectes amb enfocament professional, ordenat i amb estalvi de temps.

L'acte de presentació del programa serà aquest dimarts 30 de juny a les 18h de la tarda a la sala Auditori del SC Trade Center.

A qui va adreçat

L'Emprenedoria INversa va adreçat a totes aquelles persones que tinguin un projecte emprenedor, sigui en fase embrionària o en fase d'acceleració. 

El programa, que està previst que comenci al setembre treballarà les àrees de màrqueting, vendes, operacions, finances i temes legals.

Objectius del programa

Amb aquesta iniciativa el SC Trade Center espera reforçar l'oferta per a emprenedors que hi ha a la ciutat i potenciar que aquests contribueixin al desenvolupament social i econòmic de la ciutat.

A més, el programa pretén potenciar l'esperit emprenedor i les iniciatives innovadores com a elements de progrés, i, que Sant Cugat es converteixi en un hub d'emprenedoria referent per atraure nous projectes, empreses i persones a la ciutat.

Programa d'actes

18h Apertura acte i benvinguda: Alexia Porqueras, Directora Corporativa del SC Trade Center

18.10h Intervenció: Lluís Fernández, Director de la Fundació Sant Cugat Actiu

18.20h Detall del programa: Lluís Godayol, economista i soci d’INpulsa

18.45h Cloenda de l’acte: Carles Brugarolas, Tinent d'alcalde d'economia, empresa i ocupació a l'Ajuntament de Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem