contingut promocionat

Catalonia Ceramica

El projecte del mes de Catalonia Ceramica: la piscina ideal per l’estiu

Catalonia Ceramica dóna la benvinguda al bon temps i presenta una proposta de piscina per a la teva llar o apartament

El projecte del mes d’aquest maig de Catalonia Ceràmica té a veure amb les piscines. Inspira't en les últimes tendències i confia en un especialista per dissenyar el teu estany particular. En aquest cas és una piscina particular a Premià de Dalt realitzada amb la sèrie Pietro Golden a 31X62 tant a platges com al got. El fabricant és Rosa Gres, indispensable per a qualsevol piscina.

Des de Catalonia Ceramica hem assessorat l'obra, liderada pel nostre company Cinto Mas.

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients.

  Visita les nostres botigues!

La piscina de Premià de Mar | Catalonia Ceramica

La piscina de Premià de Dalt | Catalonia Ceramica

 

Les bones idees i els consells experts faran que gaudeixis molt més de la teva piscina, incloent-hi plataformes, llits d'aigua, escalinata o zona de spa, sense oblidar-nos de la "platja" perimetral antilliscant.

Una piscina única i a la teva mida | Catalonia Ceramica
Una piscina única | Catalonia Ceramica

 

Aconsegueix una piscina única, diferent i a la teva mida. Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica en la millor elecció de materials per a la reforma de la llar o obra nova.

 

  Més informació

 
Comentaris

Destaquem