Sant Cugat Comerç acusa l'Ajuntament de posar "pals a les rodes" als comerciants

Crítiques dels comerciants a l'Ajuntament per proposar un tal de trànsit al centre aquest diumenge, dia 4 de desembre

Sant Cugat Comerç, la principal associació comercial del municipi, ha criticat l'Ajuntament per proposar un tall de carrer per aquest diumenge, dia 4 de desembre, "quan es dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal". Segons l'entitat, el consistori santcugatenc tallarà la circulació de Rius i Taulet i Francesc Moragas "perquè s’ha de muntar una grua en el solar de l’antiga benzinera del centre". El diumenge 4 de desembre els comerciants santcugatencs poden obrir les seves portes.

Sant Cugat Comerç s'oposa "frontalment" a aquesta decisió de tallar les "vies d’accés essencials per garantir un bon flux de compradors al centre de la ciutat". L'associació qualifica la decisió "d'insòlita" i "que afectarà negativament als comerços de Sant Cugat".

L'entitat de comerciants explica que han volgut consensuar solucions amb la regidora de Comerç, Mayte Pérez, però que "només" han rebut "respostes negatives". Sant Cugat Comerç critica "la falta de diàleg": "No ens queda més remei que respondre fent una crida a tots els comerços de Sant Cugat  perquè donin suport a la nostra proposta d’exigir un canvi de data pel muntatge d’aquesta grua".

Amb tot, l'associació aposta per fer el tall de trànsit just després de la campanya de Nadal: "Cap Ajuntament hauria de posar pals a les rodes a un sector que inicia la campanya de major facturació de l’any just en aquesta data".

 
Comentaris

Destaquem