Tanca Cal Bolet després de 70 anys a Sant Cugat

Un dels comerços tradicionals de Sant Cugat ubicat al carrer de Santa Maria tanca les seves portes per jubilació

La Cistelleria Auladell del carrer de Santa Maria, conegut popularment com Cal Bolet, tanca portes per jubilació després de 70 anys a Sant Cugat. D'aquesta manera, un dels comerços tradicionals de la ciutat s'acomiadarà dels seus clients després de les festes de Nadal.

"Ha arribat el moment de jubilar-se, i com no hi ha continuïtat generacional, ha arribat el moment de tancar", afirma la seva propietària, Àngels Auladell. La cistelleria fa setanta anys que ofereix productes de vímet al centre de la ciutat.

Una botiga que obria portes l'any 1944, regentat per la tieta de l'actual propietària. Al principi, s'hi venien coses de fusta, i amb els anys va esdevenir la cistelleria que encara avui ofereix productes de qualitat i gairebé únics.

"Avui en dia ja no es fan servir tants cistells com abans, per anar a comprar, amb les bosses, però hem aguantat tots aquests anys, tot i la competència dels productes xinesos. La qualitat no és la mateixa", assenyala Auladell. I és que l'establiment ha mantingut el seu tarannà a la ciutat tot i l'aparició de les franquícies.

Ara, però, ha arribat el moment de jubilar-se, i de tancar portes. El local es llogarà, tot i que no sap què hi acabarà havent al lloc de les cistelles que ara s'hi poden trobar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem