Tanca la carnisseria Alfons, amb més de 90 anys d'història

El propietari lamenta la falta de suport de l'Ajuntament de Sant Cugat al petit comerç

La carnisseria Alfons, ubicada al Carrer Major de Sant Cugat, tancarà portes definitivament aquest dissabte, 29 de juliol.

Com ha explicat Alfons Ruiz al TOT Sant Cugat, "tanco perquè faré 63 anys, m'ho he mirat, i ja no s'aguanta". En aquest sentit, ha afirmat que "han convertit aquest barri en espai de restauració, com el que han fet al Mercat Pere San. Ells diuen que no. Segons l'Ajuntament, és que la gent demana això. Però se'ns han carregat als petitons com nosaltres".

En el mateix sentit, ha lamentat la dificultat d'accés per als clients. "On aparquen els clients? Diuen que faran el de l'antiga benzinera, però fan falta moltes més places", assegura.

A Ruiz, el que li sap greu "no és haver-me de jubilar, sinó que hagi de jubilar-me quan m'han fet quasi fora de Sant Cugat, pel que fa a comerç. Perquè jo potser no hauria ni plegat; hagués fet els meus anys. Vaig muntar aquí una botiga on vaig posar el que tenien la família, i no ho hem amortitzat. Els últims anys, la davallada de clients ha estat important, i bona part tenen la mateixa edat que jo. Ho he vist negre".

Una situació que Ruiz ha comunicat a l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, mitjançant una carta que, aquest 28 de juliol, el mateix Ruiz ha fet pública a les xarxes socials. "Com que no hem rebut resposta, he pensat que volia que Sant Cugat s'assabentés que tancàvem", ha dit.

L'establiment tancarà definitivament les seves portes aquest dissabte, 29 de juliol, després de 35 anys al Carrer Major. Una botiga que obria les seves portes el 7 d'octubre de 1981, després que els seus pares estiguessin 52 anys al mercat, i que els avis ja fossin carnissers. Ara, la carnisseria estava atesa per Alfons i la seva filla, la quarta generació de carnissers.

"Estic agraït amb tothom; agraït als pocs clients que tinc i als que m'han fet aguantar fins als 35 anys", ha clos Ruiz.

 
Comentaris

Destaquem