Xesco Espar, a Sant Cugat convidat per l'associació de comerciants

L’exentrenador del Barça d’handbol ofereix la ponència “Hàbits d’excel·lència per liderar un negoci” a l’Hotel Sant Cugat

L’Associació Sant Cugat Comerç, que compta amb uns 300 comerços adherits, organitza, aquest dimarts, 14 d’abril, les cinquenes Jornades Diàlegs de Comerç, el punt de trobada referent dels comerciants de la ciutat. El ponent convidat és el coach Xesco Espar, exentrenador d’handbol de l’equip professional del FC Barcelona, que oferirà la xerrada “Hàbits d’excel·lència per liderar un negoci”.

D’altra banda, les Jornades de Diàlegs de Comerç serveixen per presentar la targeta de fidelització dels establiments adherits a l’associació. Es tracta d’una targeta exclusiva i totalment gratuïta que té com a objectiu potenciar el comerç de Sant Cugat.


L’acte, que té lloc a l’Hotel Sant Cugat, comença a les 13.45 h i finalitzarà a les 16.30 h. L’esdeveniment té com a punt de partida la presentació de la nova targeta, i seguidament s’ofereix un dinar gratuït per a tots els associats i una conferència sobre l’excel·lència als negocis.


Amb aquesta jornada, l’associació pretén seguir creant un espai d’intercanvi de coneixement on els comerciants coneguin el funcionament de la targeta i els avantatges que aquesta generarà de cara als seus clients

 
Comentaris

Destaquem