ADE Vallès celebra 5 anys amb la voluntat d'estendre's al territori

L'Associació de Dones Empresàries treballa per l'empoderament de les dones al Vallès

ADE Vallès, l'Associació de Dones Empresàries del Vallès, celebra enguany el seu cinquè aniversari amb la voluntat de seguir creixent i ampliant la seva presència al Vallès.

Una associació sense ànim de lucre "que va néixer l'any 2012 de la voluntat de 9 persones, que són directives i empresàries, i amb moltes ganes de començar un projecte per empoderar la dona, i per donar visibilitat a les empresàries de la zona del Vallès", recordava la presidenta de l'entitat, Monika Blasco, durant el sopar d'aniversari celebrat a la Masia Can Ametller de Sant Cugat, celebrat el divendres, 27 d'octubre.

"Hem passat per una crisi important, per la qual cosa ens havíem de donar visibilitat; hem començat a poc a poc, i ara cada cop són més les dones que volen apuntar-se a la nostra associació, no solament per donar visibilitat i tenir veu i vot, sinó també per intentar fer negoci entre nosaltres, i poder parlar del que ens interessa, que sobretot és la conciliació, la bretxa salarial, les dones als Consells d'Administració, i poder arribar a poc a poc a tenir més veu i vot en escenaris importants", detalla Blasco.

Cinc anys d'història que mereixen un balanç positiu per a l'entitat. "Estem molt contentes perquè vam començar sent molt poques, i ara som unes 50 sòcies, i unes 200 simpatitzants, a més de rebre moltes trucades de diferents entitats que volen col·laborar amb nosaltres, i nous projectes que ens volen presentar, i que nosaltres volem escoltar", argumenta Blasco.

ADE Vallès compta amb una àmplia presència a Sant Cugat i Cerdanyola després de 5 anys de trajectòria. L'objectiu, però, és ampliar la presència arreu del Vallès. "Volem estendre'ns a la zona de Sabadell, Terrassa i Rubí, tenint més presència i més sòcies en aquesta zona, així com a qualsevol municipi del Vallès que vulgui formar part de l'entitat", detalla la presidenta.

Amb aquesta voluntat, l'entitat organitza diferents activitats durant l'any, com poden ser formacions, espais lúdics, i presentacions de llibres entre altres. L'objectiu també és "donar més visibilitat a l'entitat dins de la societat", com explica la sotpresidenta de l'entitat, Conchita Fernández, amb activitats com les que es preparen a Sant Cugat.

Igualment, també treballen en termes de política de gènere. "Volem poder donar veu a totes aquestes persones que ens necessitin, i que puguem ajudar-les acompanyant-les si necessiten una veu des de la nostra associació per denunciar el que està passant", explica Fernández, qui afegeix que s'està "fent pinya" amb associacions com No Estàs Sola per realitzar accions puntuals al respecte.

 
Comentaris

Destaquem