Banc Sabadell obre el procés per seleccionar cinc ‘startups’ tecnològiques

Les escollides passaran a formar part del programa d’alt rendiment empresarial BStartup 10

L'entitat financera amb seu a Sant Cugat Banc Sabadell ha obert la quarta convocatòria del programa d’alt rendiment empresarial BStartup, amb el que seleccionarà cinc startups tecnològiques en les quals invertirà un total de 500.000 euros i n’adquirirà, al mateix temps, part del seu capital social.

Del total invertit, es destinaran 100.000 euros a cadascuna, distribuïts tant en inversió directa com en suport al seu desenvolupament i internacionalització. El programa va dirigit a startups del sector tecnològic amb una mida de mercat rellevant, un avantatge competitiu sostenible, un equip emprenedor i amb un producte desenvolupat.

Aquesta quarta ronda de selecció resultarà amb un total de 19 startups tecnològiques en què Banc Sabadell haurà invertit a través de BStartup 10. Els resultats apunten que la major part d’empreses seleccionades fins ara han accedit a noves rondes de finançament en la seva activitat, tal com informa l’entitat financera.

El procés per presentar la candidatura finalitza el 21 de juny. Tota la informació de la convocatòria i el procés per presentar les candidatures està disponible al web del programa.

 
Comentaris

Destaquem