Bureau Veritas obre nova seu corporativa a Sant Cugat

La multinacional ha invertit 2 milions d'euros en la instal·lació de 7.000 metres quadrats a la ciutat

Bureau Veritas per Espanya i Portugal inaugura aquest divendres, 17 de juny, una nova seu corporativa de 7.000 metres quadrats a Sant Cugat després d'una inversió de 2 milions d'euros, segons ha anunciat José Luis Manglano, president executiu per Espanya i Portugal d'aquesta multinacional.

Manglano ha explicat que el 2015 s'ha facturat 162 milions d'euros, un 30% més que el 2014 amb perímetre no homologable i el 3,5% en perímetre constant. Manglano ha advertit que la incertesa política per la manca de govern paralitza inversions. Tot i això, Bureau Veritas preveu créixer un 5% aquest 2016, confirmant el punt d'inflexió que ha suposat el 2015, on s'ha registrat un canvi de tendència després de la crisi.

En relació amb la política espanyola, i la incertesa que s'ha instal·lat des de la convocatòria d'eleccions el desembre passat, Manglano ha assegurat que una conjuntura ''d'estabilitat i de seguretat'' donaria més ''tranquil·litat'' de cara als inversor internacionals. Ara, dependrà del que passi a partir del 26-J si es tanca un acord de governabilitat o no, ha reblat.

Tot i aquesta incertesa, Manglano assegura que després d'observar el primer semestre d'aquest any, on el mes de maig s'ha crescut un 9% si es compara la facturació d'aquest maig amb el maig de l'any passat, la previsió és augmentar el negoci en un 5%, per sobre de la taxa de creixement en perímetre constant que es va registrar el 2015 i que es va situar en el 3,5%.

Un dels símptomes de recuperació que s'observa és una certa millora del sector de la construcció, especialment pel que fa a les inversions destinades a manteniment d'immobles i instal·lació de sistemes d'eficiència energètica.

Tot i aquesta recuperació, la facturació del sector de la construcció ha ocupat aquest 2015 el 6% dels ingressos de la multinacional a Espanya i Portugal, cosa que suposa cinc vegades menys del pes de la facturació que es registrava abans de la crisi.

Manglano ha assegurat que la companyia segueix alerta a possibles compres d'altres empreses del sector per créixer inorgànicament i no ha descartat alguna operació rellevant en el transcurs d'aquest mateix any 2016.

 
Comentaris

Destaquem