Carrefour compra l'Eroski de Sant Cugat

La cadena basca va comprar aquest hipermercat l'any 2001 precisament a Carrefour

L'hipermercat del Grup Eroski del Sant Cugat Centre Comercial és un dels 36 hipermercats que la cadena basca ha venut a Carrefour, segons ha confirmat la companyia. A part d'aquests 36 hipermercats  –quatre d'ells ubicats a Catalunya–, també ha venut 8 galeries comercials i 22 gasolineres adjacents per un valor màxim de 205 milions d'euros. Els altres tres hipermercats de Catalunya són els de Cornellà de Llobregat, Terrassa i Amposta.

Carrefour subrogarà les condicions laborals dels treballadors, de manera que l'operació, en espera de l'aprovació de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència espanyola (CNMC), inclou el manteniment de tots els llocs de treball. Eroski va comprar aquest hipermercat l'any 2001 precisament a Carrefour. Abans de ser Carrefour, aquest establiment comercial va pertànyer a Pryca.

Segons Eroski, es tracta d'una operació de sanejament que permetrà a l'empresa enfortir negocis prioritaris com és el desenvolupament de Caprabo a Catalunya. "Catalunya, on Caprabo compta amb una consolidada xarxa comercial de 296 supermercats de proximitat, és prioritària", explica en un comunicat la directora general de la xarxa comercial del Grup Eroski, Rosa Carabel.

 
Comentaris

Destaquem