Comencen les obres de l'hipermercat Esclat

El Grup Bon Preu té previst que el nou centre obri les seves portes a l'estiu del 2018

Les obres per construir l'Esclat més modern del Grup Bon Preu començaran aquesta mateixa setmana, del 6 de novembre, tal com asseguren des del grup.

Tot i que en un principi estava previst que aquestes comencessin durant el mes de setembre, no ha estat fins començat el novembre que s'ha iniciat aquest procés. El Grup Bon Preu preveu obrir el nou Esclat durant l'estiu del 2018.

El nou Esclat, el primer a Sant Cugat, se situa a l'avinguda de la Via Augusta, al barri de Volpelleres. 

Com serà el nou centre

El Grup Bon Preu invertirà més de 15 milions d'euros en l'obra. El nou espai d'11.000 metrescomptarà amb l'hipermercat amb una superfície de venda de 4.100 m2, serveis magatzems i oficines.

A més, disposarà d'una benzinera amb servei 24 hores que, alhora, també comptarà amb punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. D'altra banda hi haurà un minimercat obert cada dia de l'any de 08.00 a 23.00 h i s'habilitarà un punt de recollida amb cotxe de compra on-line. L'hipermercat comptarà amb 890 places d'aparcament destinades a vehicles, motocicletes i bicicletes.

L'edifici es construirà amb mètodes moderns per tal d'assolir una construcció amb una certificació mediambiental amb qualificació A.

El nou centre generarà 120 noves contractacions. S'ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Sant Cugat per tal de vehicular totes aquestes ofertes laborals a través de la seva borsa de treball. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem