Conesa afirma que la fuga d'empreses no té "cap impacte real" per Sant Cugat

L'equip de govern diu la crisi política no ha tingut cap efecte en l'economia de Sant Cugat

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha assegurat que la crisi política entre Catalunya i l'estat espanyol no ha tingut "cap impacte real" en l'economia santcugatenca malgrat la situació d'incertesa que generada a partir d'octubre. A més, el govern de Sant Cugat ha afirmat que no està preocupat pel canvi de seus socials d'empreses, com poden ser els casos de Banc Sabadell, Catalana Occidente o Mitsubishi Electric

"Desmentim que aquest fet hagi tingut cap impacte real", ha insistit Mercè Conesa, que ha destacat que la ciutat "segueix creixent en nombre d'empreses". "No em preocupa", ha afegit la tinent d'alcalde d'Empresa, Joana Barbany, sobre la marxa de seus socials de Sant Cugat. Segons el govern, aspectes com la recaptació d'impostos no han patit cap davallada.

El tinent d'alcalde d'Economia, Damià Calvet, sí que ha reconegut que els canvis de seus no són notícies que els agradin, però ha insistit que "no han afectat en absolut l'economia de Sant Cugat", ja que "l'activitat productiva" no s'ha mogut. A més, ha assegurat que no s'ha aturat cap projecte per la incertesa econòmica.

No només neguen qualsevol impacte en l'economia santcugatenca, sinó que Damià Calvet ha assegurat que estan "notant" un "increment notable de l'activitat econòmica" que demostra "la confiança en Sant Cugat, en el país i en el mercat econòmic".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem