Tres empreses santcugatenques, guardonades amb els Premis Cambra 2015

Les empreses ubicades a Sant Cugat Manusa Gest i Integrated Service Solutions (ISS) i la companyia creada per santcugatencs Bissú, les premiades

Tres empreses vinculades amb Sant Cugat han estat guardonades amb els Premis Cambra 2015 de la Cambra de Terrassa. Es tracta de Manusa Gest, reconeguda per la seva 'Trajectòria Internacional Consolidada’; Integrated Service Solutions (ISS), premiada pel ‘Compromís i Sostenibilitat’; i Bissú com a Millor Iniciativa Comercial i de Serveis 2015.


L’empresa Manusa Gest, que es dedica al disseny i fabricació de portes automàtiques, ha estat reconeguda en matèria de trajectòria internacional pel creixement de la seva demanda i activitat arreu del món. Amb un increment del 20% de les seves exportacions en els darrers 3 anys, Manusa Gest distribueix els seus productes a més de 70 països.


Alhora, Integrated Servide Solutions (ISS), l’empresa de serveis per a edificis en els àmbits de neteja, manteniment i jardineria entre altres; ha estat valorada per la implementació d’un pla estratègic de responsabilitat social integrador per promoure comportaments i actituds positives en l’equip de professionals que hi treballen.

Bissú, empresa dedicada a la venda de bosses de mà i complements de disseny a preu assequible, va ser creada pel santcugatenc Jordi Bella el 2013. Inicialment, la seu de la companyia estava a Sant Cugat, tot i que el 2014 es van traslladar a Pallejà. Bissú, que compta amb 17 botigues entre franquícies i locals propis a arreu de l'estat, ha estat reconeguda com a millor iniciativa comercial. El 2015, preveu arriba a les 25 botigues a través de franquícies.

Altres guardonats

Les altres empreses que han estat guardonades per la Cambra de Terrassa han estat Baraka Club de Viatges, Flick Hockey, Chiorino Iberica, Chimigraf Iberica, Campos Estela,  Circontrol i DIM Water Solutions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem